YOLakki.fi


Käyttöehdot

Näillä sivuilla voit tutustua Yolakki.fi-verkkokaupan asiakkuuteen ja asiakkuuden käsittelyyn liittyviin keskeisiin periaatteisiin.

 

Tuotteen toimittaminen

Hyväksyt tilauksesi painamalla Jatka-painiketta tilausvaiheessa 4. Maksaminen. Tämän jälkeen et voi enää muuttaa tekemääsi tilausta verkkokaupassa. Jos haluat muuttaa tilausta, ota yhteyttä asiakaspalveluun yolakki.fi@masicompany.com

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Säilytä tilausvahvistus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Voit esimerkiksi tulostaa tilausvahvistuksen verkkokaupasta.

Kun olet jättänyt tilauksesi, se siirtyy käsiteltäväksi logistiikkakeskukseen. Kun tuotetta löytyy varastostamme, on toimitusaika noin 5 arkipäivää. Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, ne toimitetaan yhteislähetyksenä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai se valmistetaan tilauksesta, toimitusaika on noin 10 arkipäivää. Mikäli sinulla on erityistoiveita toimitusajan suhteen ota yhteyttä asiakaspalveluun, yolakki.fi@masicompany.com.

 

Yksityisyyden suoja ja turvallisuus

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi luottamuksellisesti, emmekä missään tilanteessa luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle. Kun ostat Yolakki.fi verkkokaupasta, luovutat tietojasi kuten esim. nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja henkilötunnuksen. Kun olet päättänyt ostoksesi Yolakki.fi:ssä, hyväksyt että tallennamme ja käytämme tietojasi hoitaaksemme Yolakki.fin hallintoa ja täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan. Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi suurella varovaisuudella ja vakuutamme tietoja käytettävän vain Yolakki.fin sisällä, henkilötietolain mukaisesti.

Turvallisuus maksamisen yhteydessä:

Kaikki tiedot ovat salattuja ja siirretään turvallisesti Secure Socker Layersin (SSL) kautta. Siksi on turvallista maksaa kortilla Yolakki.fi verkkokaupassa.

 

Tuotteen palauttaminen

Noudata seuraavia ohjeita kun palautat tuotteita.

 1. Tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän palautus ja vaihto-oikeus.
 2. Tänä aikana sinulla on mahdollista palauttaa vastaanottamasi tuotteet tai vaihtaa ne muihin tuotteisiin.
 3. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.
 4. Palaute tai osoitemerkintöjä ei saa tehdä myyntipakkaukseen, ja tuote pakkauksineen tulee aina postittaa erillisessä paketissa tai pussissa.
 5. Tänä aikana sinulla on mahdollista palauttaa vastaanottamasi tuotteet tai vaihtaa ne muihin tuotteisiin.
 6. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.
 7. Palaute tai osoitemerkintöjä ei saa tehdä myyntipakkaukseen, ja tuote pakkauksineen tulee aina postittaa erillisessä paketissa tai pussissa.
 8. Toimituskulut ovat aina samansuuruiset, tuotteiden lukumäärästä riippumatta. Tästä syystä toimituskuluja ei makseta takaisin, vaikka palautus koskisi vain osaa tuotteita.
 9. Viallisen tuotteen tilalle pyrimme toimittamaan uuden vastaavan tuotteen. Mikäli emme pysty tarjoamaan vaihtotuotetta, saat takaisin palauttamasi tuotteen vastaavan hinnan postikuluineen. Palautusrahat maksetaan ilmoittamallesi pankki tilille.
 10. Täytä lähetyksessä oleva palautusilmoitus ja laita se palautettavan tuotteen mukana pakettiin. Muista ilmoittaa pankkitilinumerosi rahapalautusta varten.
 11. Liimaa palautusilmoituksesta löytyvä valmis osoitetarra paketin päälle. Palauttaminen on sinulle maksutonta.
 12. Palauttaminen on ilmaista ainoastaan postitoimipaikasta.


Verkkokaupasta tilaaminen 

Voit tutustua tilaamiisi tuotteisiin ja varmistua kaikessa rauhassa, että ne ovat sinulle mieleisiä ja sopivia. Tuotteen saatavuus ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa tai vaihtaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita ja tuotepakkausten tulee olla myyntikuntoisia.

Normaalitilaukset toimitetaan ilmoittamaasi toimitusosoitetta lähinnä sijaitsevaan postiin tai smart postiin. Sinulle lähetetään saapumisilmoitus, kun tilauksesi on noudettavissa.

Toimitamme tuotteita EU maihin.

Hyväksymällä Yolakki.fi -verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot asiakas hyväksyy, että Yolakki.fi-verkkokauppa lähettää asiakkaalle sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen liittyvissä asioissa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Tilausten seuranta

Tilauksen yhteydessä asiakkaalle toimitetaan aina sähköpostitse tilausvahvistus, joka sisältää tilauskohtaisen seurantatunnuksen. Tunnuksen syöttämällä Itellan seurantapalveluun, voit seurata onlinena tuotteen toimituksen vaiheita.

 

http://www.itella.fi/itemtracking/itella/

 

Asiakastilitietojen päivittäminen

Henkilökohtaisten asiakastilitietojen päivittäminen on mahdollista tehdä sisään kirjautumalla verkkokauppaan, sekä muuttamalla tietoja "omat tiedot" välilehden alaisuudesta.